Inici Actualitat L’equip d’aficionats de la UD Taradell torna a jugar la final de...

L’equip d’aficionats de la UD Taradell torna a jugar la final de la Copa a la Roureda

0
COMPARTIR

L’equip d’aficionats de la UD Taradell disputarà aquest proper dissabte la final de la Copa. Serà la segona vegada consecutiva en dos anys. Els taradellencs s’enfrontaran a Amic Amazigh a partir de les 6 de la tarda, després de superar a les semifinals a l’At. Ges per 6 gols a 3.

Cal destacar que la final es disputa al camp municipal de la Roureda, així com el partit pel tercer i quart lloc que a partir de les 4 enfrontarà a l’At. Ges contra el Calldetenes. Es tracta de la 17a edició de la Copa de futbol aficionat que porta el nom de Quiquet Ribas. L’any passat els aficionats de la UD Taradell no van poder guanyar la Copa. Aquest any tenen una nova ocasió.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments