Inici Actualitat ERC Taradell tanca campanya destacant que “hem sacsejat Taradell, hem encès el...

ERC Taradell tanca campanya destacant que “hem sacsejat Taradell, hem encès el debat i hem fet qui es repensi el vot”

0
COMPARTIR

ERC Taradell va tancar la campanya electoral aquest divendres al vespre amb una botifarrada popular a la sala gran del Centre cultural Costa i Font, tot i que s’havia de fer a la Plaça de les Eres però la pluja va obligar a canviar la ubicació. La candidata Mercè Cabanas va fer un breu parlament per agrair la feina durant la campanya electoral, destacant que “hem sacsejat Taradell, hem encès el debat i hem fet qui es repensi el vot”.

Cabanas va insistir en l’entusiasme i el treball del seu equip i va dir que calia celebrar-ho perquè “hem aconseguit que centenars de persones visquin aquestes eleccions amb entusiasme, amb ganes de participar i d’exigir-nos”. També va afegir que “no deixeu que ningú us posi la por al cos i voteu amb llibertat” i va voler deixar clar, que després de moltes converses amb gent i demandes escoltades, “només ens podem comprometre a servir-vos d’una manera diferent. Hi pot haver una altra mirada a l’ajuntament. Una mirada oberta, allò de tenir dues hores diàries per qui vulgui sense demanar hora, per exemple. Una mirada transparent explicant amb claredat el perquè de cada actuació, si ho podem fer i si no ho podem fer, sense passar-nos la pilota entre els regidors i els tècnics. Una mirada empàtica posant-nos en la pell de l’altre. Una mirada justa sense arbitrarietats ni interessos familiars. Tot això no ho dic per quedar. Ho repeteixo perquè us ho apunteu i si fallem, ens ho recordeu a la primera de canvi”.

Cabanas també va voler deixar clar el seu compromís per treballar per la llibertat de Catalunya i va demanar una major participació a les eleccions municipals de diumenge perquè “cal un canvi a l’ajuntament”. La candidata d’ERC Taradell també va dir que “treballarem de valent per reimpulsar el poble i per fer-ho cal que hi siguem totes i tots” i va afegir que “unint-nos podem aconseguir que Taradell sigui brillant, polit, clar, viu”, i al mateix temps amb més vitalitat perquè “Taradell té molt potencial per anar a més”.

Mercè Cabanas va acabar dient que volem “una vila de colors, educadora, afable i justa, oberta i honesta” i tancant el parlament amb: “Teixim un nou Taradell, amb la trama del coneixement i l’ordit de l’alegria. Diumenge tothom a votar perquè com dèiem… No podem donar res per guanyat”.

L’acte va comptar amb la botifarrada popular i l’actuació musical de Xevi Abril. També es va aprofitar per projectar un vídeo amb un parlament de la Marta Rovira i un altre d’Oriol Junqueras i Raul Romeva demanant el vot per ERC a les eleccions europees.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments