Inici Actualitat Junts per Taradell i ERC tanquen la campanya electoral amb els últims...

Junts per Taradell i ERC tanquen la campanya electoral amb els últims actes

0
COMPARTIR

Traca final d’actes electorals per part de les dues candidatures que opten a l’alcaldia de Taradell. Junts per Taradell amb Santi Estragués i ERC Taradell amb Mercè Cabanas fan aquest dijous i divendres, respectivament, els actes finals de campanya.

Junts per Taradell proposa un acte dijous a les 20:30h als jardins del Centre cultural Costa i Font on conviden a tots els taradellencs i taradellenques per agrair el suport durant la campanya. Hi intervindran el candidat Santi Estragués i l’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, que farà el seu comiat. Els assistents gaudiran de música en directe i podran degustar coca i cava.

Mentrestant, ERC Taradell farà l’acte final de campanya el divendres a les 20h a la Plaça de les Eres. També es convida a tots els taradellencs i taradellenques a una botifarrada i a un concert de Xevi Abril. La candidata Mercè Cabanas farà una intervenció.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments