Inici Actualitat S’obren les inscripcions per al 35è Torneig F5 d’estiu de Taradell

S’obren les inscripcions per al 35è Torneig F5 d’estiu de Taradell

0
COMPARTIR
Foto: REM Images

Aquest dilluns 20 de maig s’obriran les inscripcions del 35è Torneig F5 Taradell, organitzat per la UD Taradell. Les inscripcions estaran obertes fins el 7 de juny però són limitades per categories. Es podrà formalitzar la inscripció d’equips al camp de futbol (dimarts, dimecres o divendres de 18:30h a 20:30h) o a Esports Estel i ja es pot descarregar el full d’inscripció des de la pàgina web www.udtaradell.cat o des de les Xarxes Socials del Torneig.

Com cada any, el torneig es disputarà sobre la gespa artificial de les instal·lacions de la UD Taradell del 25 de juny al 27 de juliol. A l’última edició, van participar-hi 117 equips i 971 jugadors entre les cinc categories participants: Cadet, Infantil, Aleví, Benjamí i Prebenjamí. Es va estrenar un nou sistema de competició, que va permetre igualar els nivells dels equips i fer la competició més ajustada.

Assentar el sistema de competició

Després de la bona rebuda que va tenir entre els equips participants, la modificació del sistema de competició la passada edició, la direcció del Torneig vol assentar el nou sistema que va permetre veure una competició més igualada, però sobretot que els nens gaudissin més en el partit ja que es va evitar partits amb golejades molt àmplies.

Així doncs, a part de la categoria Infantil, Aleví i Benjamí, es vol mirar d’implementar a la categoria Cadet. En aquest sistema de competició, en una primera fase de classificació els equips quedaran agrupats en grups de quatre equips i els primers dies de torneig serviran per disputar els partits en forma de lligueta on es formarà una classificació. D’aquí es passarà a una fase 2, on els dos primers classificats de cada grup passaran a la categoria Or, mentre que els dos últims ho faran a la categoria Plata. En aquesta fase cada categoria tindrà diversos grups (o els que cregui l’organització en funció de les inscripcions) i es competirà amb el sistema habitual de lligueta. D’aquí sorgiran els equips que disputaran la fase final de la categoria Or com de la Plata.

Nova il·luminació

Aquesta temporada, el camp municipal de la Roureda gràcies a l’Ajuntament de Taradell ha obtingut noves lluminàries LED. Per tant, un nova millora a les instal·lacions que se suma a la nova gespa artificial, que ja es va estrenar la temporada passada.

El torneig compta amb un equip humà de més de 100 persones dividides amb tres branques coordinades per la Junta Directiva de la UD Taradell i que sense elles el torneig no seria possible. Per una banda, el personal de coordinació del torneig que compta amb un director, un ajudant de direcció i coordinació d’àrbitres, una comissió formada per tres persones més, set persones de taules i una vintena d’àrbitres. A més a més, enguany s’incorporen tres noves figures que permetran donar més qualitat al torneig: es tracta de dos ajudants de direcció, un que farà tasques d’informació i feina interna i que serà l’encarregat de coordinar la carpa d’informació dels equips i un altre que permetrà potenciar el control i l’ordre als terrenys de joc.

A part, enguany, també s’incorporarà una persona a dedicació complerta durant les hores del torneig amb coneixements de fisioteràpia.

Per altra banda, la branca dels treballadors del club: dues persones de manteniment del camp, dues persones d’administració i el personal de bar que fan una feina impensable. I finalment, els més 100 voluntaris que participen en feines de bar i de muntatge i desmuntatge de camps, entre d’altres tasques.

Continua la informació a través d’App

Per segon any, l’organització posa a l’abast de tots el  participants una APP a través de la qual es podran consultar resultats, classificacions i es donaran notificacions d’incidències o comunicacions oficials. L’app es pot trobar sota el nom ‘UD Taradell’ per a mòbils i tauletes tant per al sistema iOs com Android. També es podrà seguir l’evolució del torneig via web (www.udtaradell.cat) com en els últims anys.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments