Inici Actualitat Novetats literàries del mes de maig de 2019 a la Biblioteca de...

Novetats literàries del mes de maig de 2019 a la Biblioteca de Taradell

0
COMPARTIR

Avui us presentem novetats literàries que han arribat a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font aquest mes de maig de 2019. Recordem que a la web, a l’apartat on posa Biblioteca trobeu la pàgina dedicada a les novetats bibliogràfiques de cada mes. Esperem que sigui del vostre interès.

 

Novel·la

La vigília | Marc Artigau

Badalona: Columna, 2019

Sinopsi: En Raimon escriu contes per a la ràdio i viu amb el seu germà Blai, que va quedar trastocat per un accident quan era petit. Un bon dia en Rai rep l’encàrrec d’escriure una biografia d’una dona que l’escolta cada dia.

 

 

Entre el cel i la terra | Gerard Quintana

Barcelona: Columna, 2019

Sinopsi: Barcelona, 1952. El Patxi Saura és un estudiant de Belles Arts instal·lat en una nau a prop de la Plaça Reial on porta noies que li fan de model, transformant la misèria que l’envolta en una cerca obsessiva per la bellesa. Però dues dones marcaran el seu destí per sempre.

 

Doble secret de la família Lessage | Sandrine Destombes

Barcelona: Rosa dels Vents, 2019

Sinopsi: Estiu del 1989. A Piolenc, un poble tranquil del sud de França, desapareixen dos germans bessons, la Solène i en Raphaël Lessage. Al cap de gairebé tres mesos la policia troba el cadàver de la nena, vestida de blanc i amb una corona de flors al cap. La investigació és intensa, però, passats uns quants anys, el cas es tanca en fals, sense cap rastre del germà i amb la família aclaparada per la tragèdia..

 

La gàbia d’or | Camilla Läckberg

Barcelona: Ara Llibres, 2019

Sinopsi: La Faye, decidida i intel·ligent, va renunciar als seus somnis per ajudar en Jack a triomfar en els negocis. Ara ho té tot, en aparença: un marit atractiu, una filla que s’estima de cor i un apartament luxós al barri més exclusiu d’Estocolm. Però en aquesta nova vida se sent presonera dins d’una gàbia d’or i mataria qui fos per mantenir ocults els secrets inconfessables de joventut. La traïció d’en Jack ensorrarà definitivament el seu fràgil equilibri. La Faye haurà de renéixer amb les armes del seu passat. Farà saber al món de què és capaç i planificarà la manera més cruel possible de venjar-se del seu marit.

 

Estigmes | Ramon Mas

Barcelona: Edicions de 1984, 2019

Sinopsi: És l’any 1997, una matinada de dissabte, en Puig torna de festa amb la seva Vespino per una carretera comarcal. Quan arriba al local es troba en Germ ajagut al sofà en un estat mental deplorable, potser va drogat, o té un atac d’ansietat, o és que ha vist un fantasma..

 

Fungus: el rei dels Pirineus | Albert Sánchez Piñol

Barcelona: La Campana, 2018

Sinopsi: 1888. Pirineus occidentals. Un militant anarquista arriba a una petita, remota i oblidada vall pirinenca tot fugint de la policia. Allà coneixerà el cap dels contrabandistes. Però tot canvia quan en Ric-Ric desperta unes criatures extraordinàries, sobrehumanes, que alguns associen amb el menairons de les llegendes locals. En Ric-Ric pretén convertir-los en un instrument que faci realitat la revolució àcrata.

 

Visc, i visc, i visc: disset topades amb la mort | Maggie O’Farrell

Barcelona: L’Altra, 2019

Sinopsi: Una malaltia infantil de la qual els metges deien que no es refaria mai. La necessitat adolescent de fugir que per poc no acaba en desastre. Una trobada terrorífica en un camí perdut de les muntanyes. Un part mal gestionat en un hospital sense prou personal..

 

Stranger things: ments perilloses | Gwenda Bond

Barcelona: Columna, cop. 2019

Sinopsi: Quan l’estiu de 1969 corre la veu que hi ha un important experiment governamental a la petita ciutat de Hawkins, la Terry Ives s’apunta com a subjecte de proves per a un projecte que té de nom en clau MKULTRA. Furgonetes d’incògnit, un laboratori remot amagat al cor del bosc, substàncies que alteren la ment i que són administrades per
investigadors de cares pètries… i un misteri que la jove i inquieta Terry està decidida a descobrir.

 

Podeu trobar més llibres al catàleg següent:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments