Inici Actualitat Dissabte el Centre Excursionista Taradell fa un curs d’iniciació a la marxa...

Dissabte el Centre Excursionista Taradell fa un curs d’iniciació a la marxa nòrdica

0
COMPARTIR

El Centre Excursionista Taradell organitza aquest dissabte al matí una sortida d’iniciació a la marxa nòrdica. L’activitat començarà a les 8 del matí amb una primera classe teòrica a la Plaça de les Eres a càrrec de Pau Farrés. Tot seguit, a les 9 es farà la sortida amb un recorregut. El preu de l’activitat és de 10 euros, que inclou instructor i lloguer de bastons.

També està previst que el proper diumenge 26 de maig es faci una sortida de marxa nòrdica dins el calendari de la FEEC (Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya). La distància serà d’uns 12 quilòmetres amb sortida des de la Plaça de les Eres a partir de les 8 del matí. Les inscripcions es poden fer al Centre Excursionista de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments