Inici Actualitat Taradell torna a viure una nova Festa del Civisme al bosc del...

Taradell torna a viure una nova Festa del Civisme al bosc del Pujoló

0
COMPARTIR

Per onzè any consecutiu el bosc del Pujoló va acollir aquest dissabte al matí la Festa del Civisme de Taradell, que arribava a l’onzena edició. A banda de la possibilitat d’esmorzar a base de coca i xocolata desfeta, els més petits podien gaudir de dues activitats. D’una banda, participar al concurs de dibuix ràpid i, de l’altra, pujar en dos inflables instal·lats.

A mig matí es va fer el tradicional concurs de mascotes amb una petita desfilada perquè els presents poguessin escollir la més eixerida, la més elegant i la més taradellenca. Tot seguit, hi es va fer una demostració de talents.

La Festa es va tancar amb un espectacle infantil a càrrec de la companyia La Serpentina i amb l’entrega de premis.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments