Inici Actualitat Comença la campanya per a les eleccions municipals 2019 amb la tradicional...

Comença la campanya per a les eleccions municipals 2019 amb la tradicional enganxada de cartells

0
COMPARTIR

Tret de sortida a la campanya electoral per a les municipals del proper 26 de maig. Les dues candidatures, Junts per Taradell i ERC Taradell, van fer ahir a la nit la tradicional enganxada de cartells electorals. Membres de les dues llistes van encarregar-se de la tasca.

Els dos candidats són:

Santi Estragués (Junts per Taradell): amb el lema “#ElTeuEquip. Experiència, compromís i futur”. Santi Estragués és el relleu de l’alcalde Lluís Verdaguer i l’actual regidor de Cultura. Actualment tenen 8 regidors. Enllaç a la web.

Mercè Cabanas (ERC): amb el lema “Teixim Taradell”. Mercè Cabanas substitueix Salvador Clot i ve del món del periodisme. Actualment tenen 4 regidors. Enllaç a la web.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments