Inici Actualitat La 35a edició del Cicle de projeccions del Centre Excursionista Taradell comença...

La 35a edició del Cicle de projeccions del Centre Excursionista Taradell comença aquest divendres

0
COMPARTIR

La Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell acollirà a partir d’aquest divendres la 35a edició del Cicle de projeccions del Centre Excursionista Taradell. Seran quatre divendres fins al 31 de maig amb un total de set projeccions.

Aquest divendres, 10 de maig, es projectaran dos viatges de Toni Ortiz: ‘Alta ruta de los perdidos’ al Pirineu Central i ‘Islàndia: viatge al centre de la terra’. El 17 de maig serà el torn per Ferran Latorre amb la projecció ‘La conquesta dels 14/8.000. Tancant el cercle’. El 24 de maig Josep Maria Parareda i Maria Rosa Aregall projectaran dos viatges: ‘L’escalada lliure’ i ‘Massís dels Écrins’. El cicle es tancarà el 31 de maig amb la projecció de ‘Història d’una amistat. Del Vinhamala al Pedraforca’ de Miquel Pérez i ‘El somni de Wudang’ de Marta Heredia i Josep Antoni Vallbona.

Les sessions comencen a 2/4 de 10 del vespre.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments