Inici Actualitat La Tarabanda participa a la V Trobada de Marxing Bands a Manlleu

La Tarabanda participa a la V Trobada de Marxing Bands a Manlleu

0
COMPARTIR

La V Trobada de Marxing Bands es va celebrar aquest passat dissabte a Manlleu. Es tracta de la trobada que fan escoles de música d’Osona i el Lluçanès i on l’Escola de Música de Taradell n’és un dels organitzadors. Entre les presents, hi havia la Tarabanda de Taradell.

La trobada va començar a les 10 del matí amb l’arribada de tots els participants que van fer assajos, tallers de percussió i un dinar familiar. A la tarda, a partir de les 4, es va fer una cercavila pels carrers més cèntrics de la ciutat de Manlleu. La cloenda va tenir lloc a la Plaça Fra Bernadí on van actuar les diferents bandes, agrupades en tres maxibands. La Tarabanda hi va participar, sota la direcció de Laia Sellés, i van poder fer gaudir el nombrós públic present, ja que s’emmarcava en les activitats de La Primavera (en)cantada a Manlleu.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments