Inici Actualitat ERC Taradell presenta una candidatura de persones per les municipals 2019 “de...

ERC Taradell presenta una candidatura de persones per les municipals 2019 “de perfils diversos i que pugui aportar molt”

0
COMPARTIR

ERC Taradell va aprofitar aquest diumenge al migdia per presentar la candidatura de persones que opta a guanyar les eleccions municipals del proper 26 de maig. La candidata per ERC, Mercè Cabanas, va dirigir l’acte davant d’unes 130 persones que van poder conèixer en primera persona l’equip humà que presenta la candidatura.

L’acte de presentació es va fer amb una acció prèvia de neteja de la riera de Taradell. Els voluntaris i membres de la candidatura van recollir escombraries i objectes que van omplir una desena de bosses. També van treure tanques, palets de fusta, alguna bombona i, fins i tot, una manta. Mercè Cabanas va insistir en què “no és més net qui més neteja, sinó qui menys embruta. Hem d’aconseguir que el civisme sigui una qüestió de cada dia, i ens acostumem a no embrutar”.

Tot seguit va presentar la llista de la candidatura destacant que han intentat fer “una llista diversa, que hi hagi perfils molt diversos i que pugui aportar molt”. També va destacar que havia demanat que complissin quatre característiques “que fossin bones persones, honestos, que no tinguin interessos ocults; que estessin implicades socialment; que fossin de diferents llocs i hi hagués diversitat d’edats i perfils i treballar en equip; i que tinguessin disponibilitat de temps per dedicar-se a l’ajuntament”.

Salvador Clot, anterior candidat d’ERC Taradell, tanca la llista i va dir que els “animava a ser-hi, no defallir… la feina es pot compaginar bé. Que hi hagi moltes ganes i il·lusió. Aquest any toca”. La resta de persones van explicar perquè formaven part de la llista. Èlia Brussosa, número 12, va dir tenir “moltes ganes d’aportar el que pugui. Tinc moltes ganes i il·lusió. Tenim un equip i ho tenim tot per poder guanyar”. Pau Rosique, número 11, va destacar el fet que la llista l’encapçali una dona i va afirmar que “tinc ganes d’implicar-me en el poble, ara que disposo de temps m’agradaria ajudar”. Cinta González, número 10, va explicar que “vaig escollir viure a Taradell. Em sento taradellenca. Jo he escollit viure aquí m’agradaria que els que hi viuen no hagin d’escollir haver de marxar. Tenim un poble que s’hi viu bé, però sempre es pot millorar tot”. Lleïr Pladevall, número 9, va afirmar que “considero que el jovent ens hem d’implicar en el poble. Amb aquest equip s’ha complert perquè quasi la meitat no arribem als 35 anys”. Míriam Martínez, número 8, va destacar que “sempre havia estudiat el passat, i ara vull estar en el futur i present de Taradell”.

Toni Pérez, número 7, va destacar que “estar a l’ajuntament és com fer el pas a l’entitat més important. A vegades Taradell ha semblat que és un poble dormitori i ens convé crear comunitat entre tots i que tothom hi participi. S’han de remoure coses, mantenir el que va bé, però anar més enllà”. Berta Camprubí, número 6, va dir que “és una llista que vol canviar el que hi ha hagut tant de temps. Crec que és el projecte que necessita Taradell, des d’una perspectiva jove, feminista, que cuidi Taradell, el seu entorn…”. Lídia Alonso, número 5, va explicar que era “un repte personal” i va afegir que era “una persona activa, inquieta, amb voluntat i ganes de col·laborar per crear ponts entre els joves i grans i trencar dinàmiques”. Lluís Rodríguez, número 4 i únic regidor que repeteix, va destacar que “la política municipal té dos components: emoció i compromís. Com que segueixo estant emocionat i implicat per treballar per Taradell, com he fet en els últims anys com a regidor… jo encantat”.

Núria Arau, número 3, va afirmar que “ja era hora que el jovent entréssim. Som un present, però serem futur. És important que a la llista hi hagi diferents edats i diferents visions del què convé al poble”. Finalment, Joan Canó, número 2, va explicar que “em va agradar molt l’equip que feia la Mercè. Sempre m’ha agradat treballar en equip. Vaig demanar-li no ser una comparsa i ara tenia disponibilitat”.

ERC Taradell presentarà el programa electoral el proper 16 de maig en un nou acte públic.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments