Inici Actualitat La UD Taradell torna a ensopegar, ara al camp del Borgonyà

La UD Taradell torna a ensopegar, ara al camp del Borgonyà

0
COMPARTIR

Segona derrota consecutiva del Tercera Catalana de la UD Taradell. Els taradellencs han perdut aquest dissabte a la tarda al camp del Borgonyà per 2 gols a 1.

Partit no massa bo d’uns taradellencs, que arribaven al partit amb moltes absències i pocs jugadors efectius. Això i el fet que la lliga ja no té cap al·licient per als taradellencs ha fet que al minut 7 els locals ja s’avancessin amb l’1 a 0. El Taradell, però, ha reaccionat i ha trobat l’empat al quart d’hora gràcies a un gol en pròpia porteria. Però abans del descans el Borgonyà ha fet el 2 a 1.

La segona part no ha servit per certificar una remuntada. A més, els taradellencs tampoc han estat gens encertats de cara a porteria, ja que Marçal Sala ha desaprofitat una pena màxima. Al final derrota que deixa el Taradell sisè amb 53 punts, però veu amençada la posició pels dos equips que hi ha per darrere. Només queden tres jornades de competició.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments