Inici Actualitat Anna Ramírez guanya la Titan Desert 2019 en categoria femenina, la primera...

Anna Ramírez guanya la Titan Desert 2019 en categoria femenina, la primera dona en guanyar tres títols

0
COMPARTIR
Foto: Titan Desert

La taradellenca Anna Ramírez ha guanyat aquest divendres l’edició 2019 de la Titan Desert en categoria femenina. És el tercer cop que guanya aquesta competició extrema en btt que arribava a la 14a edició. Ja la va guanyar el 2017 i 2015 i es converteix en la primera dona en aconseguir tres títols a la prova africana.

Foto: Titan Desert

Ramírez va guanyar la primera etapa i es va posar líder, posició que no ha deixat en tota la competició. La seva superioritat va ser tan gran que va guanyar les cinc etapes restants, imposant el seu domini a la cursa per davant de Ramona Gabriel, que va guanyar l’edició 2018.

La Titan Desert s’ha celebrat del 28 d’abril al 3 de maig i ha comptat amb record de participants. Un total de 675. En total hi havia sis etapes amb 619 quilòmetres cronometrats entre dunes del desert. Entre els participants, exciclistes professionals com Joaquim ‘Purito’ Rodríguez, que debutava a la prova, Sylvain Chavanel, Melcior Mauri i Abraham Olano.

Foto: Titan Desert
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments