Inici Actualitat Taradell acull aquest cap de setmana la 4a edició del Torneig aleví...

Taradell acull aquest cap de setmana la 4a edició del Torneig aleví de futbol TAR Internacional Tournament

0
COMPARTIR

El TAR International Tournament de futbol arriba a la quarta edició amb el mateix format que l’any anterior. És a dir, 36 equips i tres seus repartides entre Taradell, Santa Eugènia de Berga i Sant Miquel de Balenyà. Com és habitula reunirà una representació dels millors equips catalans, com el FC Barcelona, el RCD Espanyol, el Girona FC o el Reus Deportiu, i de la resta de l’Estat, així com de França, Japó, Finlàndia i Tailàndia.

El torneig tindrà lloc el dissabte 4 de maig i el diumenge 5 de maig. En total hi ha sis grups que competiran en les tres seus. L’A i el B a Taradell, el C i D a Santa Eugènia, i l’E i l’F a Sant Miquel de Balenyà. Podeu consultar els grups i els horaris dels partits en aquest enllaç.

Com a novetat, aquesta edició 2019 també es podrà seguir en streaming a través de youtube on es faran les retransmissions dels partits a partir de tres canals. TV3 també té previst retransmetre els partits de quarts de final, semifinals i final en directe.

Fins ara el torneig l’ha guanyat el FC Barcelona (2016) i l’Espanyol (2017 i 2018)

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments