Inici Actualitat ERC Taradell presenta la candidatura a les eleccions municipals diumenge a la...

ERC Taradell presenta la candidatura a les eleccions municipals diumenge a la Font Gran amb neteja de la riera

0
COMPARTIR

ERC Taradell farà l’acte oficial de presentació de la candidatura a les eleccions municipals del 26 de maig aquest diumenge a les 12 del migdia a la Font Gran. Ho farà amb una acció prèvia en la qual es netejarà la llera de la Riera de Taradell.

Per aquest motiu, s’ha convidat a tothom a les 10 del matí a participar de forma voluntària netejant i recollint la brossa que hi hagi a la riera, a la zona de la Font Gran. A les 12 es farà la presentació de la candidatura i de les persones que la conformen amb vermut inclòs.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments