Inici Actualitat L’escola Les Pinediques celebra els 40 anys d’història amb una matinal festiva

L’escola Les Pinediques celebra els 40 anys d’història amb una matinal festiva

0
COMPARTIR

L’escola Les Pinediques va obrir les portes 25 de setembre de 1978 al nou edifici situat a l’entrada de la urbanització Goitallops. Aquest curs celebra els 40 anys i aquest dimecres al matí ho va celebrar amb activitats molt diverses i seguides.

De bon matí, es va fer una xocolatada popular per esmorzar. Tot seguit es podia participar en les activitats que havien estat preparades pels alumnes des de P3 a 6è de Primària, amb maquetes, jocs tradicionals, concursos o reportatges. També hi havia espais amb exposicions històriques d’aquests 40 anys i un photocall. I cap al migdia es va presentar oficialment el lipdub realitzat per l’escola.

Foto: Grup Recerca Local Taradell

Un dia abans, el dimarts a la tarda, a la sala gran del Centre cultural Costa i Font es va presentar el documental històric que ha realitzat el Grup de Recerca Local de Taradell. L’audiovisual repassa la història d’aquesta escola pública taradellenca a través de 70 entrevistes a diferents persones que van portar el seu gra de sorra a Les Pinediques, sobretot pares, mares, alumnes i mestres però també altres persones vinculades en la comunitat educativa del centre.

Aquí podeu visualitzar el documental elaborat pel Grup de Recerca Local de Taradell:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments