Inici Actualitat Quasi 200 persones participen a la caminada de Taradell contra l’esclerosi múltiple

Quasi 200 persones participen a la caminada de Taradell contra l’esclerosi múltiple

0
COMPARTIR

Aquest diumenge al matí es va fer a Taradell una caminada per lluitar contra l’esclerosi múltiple. La iniciativa partia de la delegació a Osona de l’Associació de Familiars i Afectats d’Esclerosi Múltiple i Discapacitats Físics de la Catalunya Central (EMPARA). Quasi unes 200 persones hi van prendre part.

Els participants van sortir des de la Plaça de les Eres i hi podien participar pagant 4 euros per fer la caminada i esmorzar o pagant 9 euros si hi afegien una motxilla. La caminada va ser molt planera perquè gent amb mobilitat reduïda la pogués completar. Van anar fins a Penedes on es va fer un petit esmorzar popular.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments