Inici Actualitat Les olors agafen el protagonisme a Taradell amb un Inspiring centrat en...

Les olors agafen el protagonisme a Taradell amb un Inspiring centrat en les plantes aromàtiques

0
COMPARTIR

Tota la zona del davant de l’Església de Sant Genís de Taradell té aquest cap de setmana una olor diferent. Durant aquest dissabte, tot el dia, i diumenge al matí s’hi porta a terme l’Inspiring, amb un format diferent. Més concentrat i amb menys parades i amb la temàtica comuna de les plantes aromàtiques.

Els visitants podran trobar-hi diversitat de propostes i no només gastronòmiques o sobre l’ús de les plantes aromàtiques. Per exemple, no hi falta la música en directa, com la que han ofert alumnes i professors de l’Escola de Música de Taradell just al replà d’entrada a l’església. També es pot contemplar l’elaboració d’un dibuix de grans dimensions de Toni Ortiz amb un efecte tridimensional.

Pels diferents estands els visitants poden trobar-hi productes de cosmètica natural, productes culinaris i medicinals, llavors de planter, degustacions de cervesa o formatges, infusions… amb petites demostracions per conèixer les possibilitats que ofereixen les plantes aromàtiques.

Inspiring és una iniciativa de l’Ajuntament de Taradell, amb el suport de la Diputació de Barcelona i l’Associació de Botiguers de Taradell, i que en aquesta ocasió compta amb la col·laboració de la Xarxa del Parc de les Olors, que agrupa 19 Parcs d’arreu de Catalunya, un d’ells el de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments