Inici Actualitat Torna l’Inspiring aquest cap de setmana a Taradell dedicat a les plantes...

Torna l’Inspiring aquest cap de setmana a Taradell dedicat a les plantes aromàtiques

0
COMPARTIR

Aquest cap de setmana 27 i 28 d’abril tindrà lloc una nova edició de l’Inspiring de Taradell, en aquest cas dedicat a les plantes aromàtiques. Després de 4 edicions amb 12 Inspirings tematitzats des del món de les postres a l’esport passant per moda i tecnologia, aquest 2019 Inspiring es renova canviant la temàtica, la ubicació i el format.

Tindrà lloc al voltant de l’Església Sant Genís, un cap de setmana, dissabte de 10 a 20h i diumenge de 10 a 14h i amb l’objectiu afegit d’impulsar el coneixement i l’ús de les plantes aromàtiques i medicinals. Al llarg del cap de setmana les persones que visiten l’esdeveniment a Taradell trobaran una quinzena d’estands,tots ells relacionats amb les plantes aromàtiques, des de llavors i planter, a productes de cosmètica, productes culinaris i medicinals. Cada estand oferirà un taller diferent o una degustació diferent per tal que la gent gaudeixi i aprengui de les plantes aromàtiques. El taller de jardineria sostenible, destil·lació de plantes aromàtiques, cosmètica natural, condiments per a la cuina, etc. Tots ells seran oferts pels Parcs de les Olors i es realitzaran durant tot el dia de forma continuada. Pel què fa a les degustacions el públic assistent podrà degustar petites tapes de cuina amb plantes aromàtiques, cerveses aromàtiques de 08 BCN, formatges fets amb planta aromàtica i gran varietat d’infusions.

Per altra banda, hi haurà la presència de Toni Ortiz que al llarg del dissabte crearà un espectacular dibuix en grans dimensions i a terra que mirat des d’un punt de vista en concret assolirà un efecte tridimensional. Pels més menuts també durà a terme una activitat infantil amb la realització d’un mural artístic col·laboratiu. També cal destacar la presentació de la col·lecció de llibres ‘Brins de coneixement‘ de la Pilar Comes, creadora de la Xarxa Parc de les Olors que tindrà lloc el dissabte 27 a les 6 de la tarda, i la música en directe al llarg del diumenge 28 al mati a càrrec de l’Escola de Música l’Arpa de Taradell.

Inspiring és un esdeveniment impulsat per l’Ajuntament de Taradell amb el suport de la Diputació de Barcelona i l’Associació de Botiguers de Taradell, que aquest any s’uneix amb la Xarxa Parc de les Olors per a crear Inspiring Terra d’Olors. La Xarxa Parc de les Olors està formada per a 19 Parcs arreu del territori català i a Taradell precisament és on s’hi ubica un d’ells. Podeu ampliar la informació al web www.inspiring.cat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments