Inici Actualitat Taradell viu un bon ambient de Sant Jordi 2019

Taradell viu un bon ambient de Sant Jordi 2019

0
COMPARTIR

Un any més Taradell ha viscut l’ambient de la Diada de Sant Jordi amb activitats al carrer. Malgrat la pluja matinal i l’amenaça que ha fet canviar la ubicació del concert final, la jornada ha transcorregut amb normalitat i amb activitats de tarda.

Com és habitual davant de l’Església ha estat l’espai on s’han concentrat les activitats per als més menuts. A banda de la parada d’intercanvi de llibres, promoguda des de fa anys per ERC Taradell, hi havia un taller per fer barrets. A mitja tarda el protagonisme l’ha agafat la Serpentina que ha escenificat una història de sant Jordi amb drac i princesa, sota l’atenta mirada de la canalla present.

Després s’ha fet una cercavila amb la participació del drac de l’Escola de l’Arpa i els gegants amb la Colla Gegantera de Taradell , encapçalats per la Only Marching Band que posava l’animació. S’han traslladat fins al Centre cultural Costa i Font on s’ha fet el concert final, per por a pluja ja que estava previst a la Plaça de les Eres. El concert anava a càrrec del grup Orelles de Xocolata.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments