Inici Actualitat Dijous ERC presenta a Taradell el llibre ‘Oriol Junqueras, fins que siguem...

Dijous ERC presenta a Taradell el llibre ‘Oriol Junqueras, fins que siguem lliures’

0
COMPARTIR

ERC Taradell presenta aquest dijous 25 d’abril a les 8 del vespre a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Taradell el llibre ‘Oriol Junqueras, fins que siguem lliures‘ de Sergi Sol. El llibre explica, analitza i contextualitza, des de la perspectiva del nucli de col·laboradors més íntim del vicepresident Oriol Junqueras, el rerefons que va determinar les dures decisions de la tardor catalana: la precipitació del 20-S, la celebració del referèndum, el desconcert posterior a la proclamació de la República, l’ingrés en centres penitenciaris dels presos polítics, l’aplicació del 155, i esdeveniments posteriors.

L’obra també vol destacar que Oriol Junqueras i Carles Puigdemont van ser els principals artífexs institucionals de l’èpica col·lectiva que protagonitzàrem l’1 d’octubre. De vegades, amb una encomiable determinació; d’altres, a empentes i rodolons. L’acte comptarà amb la presència de l’autor Sergi SolMaxi Calero, amic personal de l’exvicepresident de la Generalitat, el músic Pep Picas i la candidata d’ERC Taradell a les eleccions municipals, Mercè Cabanas.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments