Inici Actualitat Taradell proposa activitats per celebrar al poble el Sant Jordi 2019

Taradell proposa activitats per celebrar al poble el Sant Jordi 2019

0
COMPARTIR

Un any més hi haurà activitats de tarda a Taradell per celebrar la Diada de Sant Jordi. El dimarts 23 d’abril, a banda de les parades de llibres i roses durant tot el dia, l’Ajuntament de Taradell ha proposat activitats festives.

Primer, de 2/4 de 5 a les 7 de la tarda davant de l’església, ERC Taradell torna a proposar l’habitual Mercat d’intercanvi de llibres. A partir de les 5 començaran les activitats per la mainda. Hi haurà un taller i la representació de la llegenda de Sant Jordi a càrrec del grup La Serpentina.

A continuació hi haurà una cercavila amb els Gegants de Taradell i el drac de l’Escola l’Arpa fins a la Plaça de les Eres on hi haurà el concert de la companyia Orelles de Xocolata èxtis de pop-rock històrics com a fil conductor.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments