Inici Actualitat Taradell acollirà el 27 d’abril el campionat d’Osona escolar d’orientació

Taradell acollirà el 27 d’abril el campionat d’Osona escolar d’orientació

1
COMPARTIR

El proper dissabte 27 d’abril es disputarà a Taradell el Campionat d’Osona escolar d’orientació. Tindrà lloc al pavelló d’esports del Pujoló i també servirà per com a cursa popular de la Lliga Nord-O 2019.

Concretament, es faran dues curses. Una d’sprint d’entre 1 i 3 quilòmetres i una cursa de mitja distància d’entre 3 i 5 quilòmetres. Puntuarà la suma dels temps de les dues curses. Els guanyadors, a banda de ser els campions d’Osona, també seran seleccionats per participar al campionat de Catalunya amb la selecció d’Osona.

La prova està oberta a tothom i les inscripcions es poden fer a través d’aquest link. Al campionat escolar hi poden participar nens i nenes en categoria prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil. A la cursa popular tant adults com menors.

La prova començarà a 2/4 de 10 del matí amb la cursa sprint, mentre que a 2/4 de 12 començarà la de mitja distància. Està organitzada pel Consell Esportiu d’Osona amb el suport tècnic del Centre Excursionista de Taradell i la Unió Excursionista de Vic.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Josep
Josep
17 abril 2019 20:58

La prova és oberta a tothom.