Inici Actualitat Recomanacions de la Llibreria l’Estudi de Taradell per aquest Sant Jordi 2019

Recomanacions de la Llibreria l’Estudi de Taradell per aquest Sant Jordi 2019

0
COMPARTIR

Us fem arribar diverses recomanacions literàries per aquest Sant Jordi 2019. Hem demanat a la Llibreria Papereria l’Estudi de Taradell que ens faci arribar algunes propostes de llibres per si n’heu de regalar el proper 23 d’abril.

 

Ficció

Les vuit muntanyes | Paolo Cognetti

Editorial: Navona, 2018

Sinopsi: Una novel·la d’aparent senzillesa narrativa, que planteja una profunda reflexió sobre l’amistat, la solitud, les
aspiracions, les expectatives vitals i les relacions paternofilials. Un viatge vital que ens parla de la necessitat d’escapar-se a la naturalesa, en constant recerca d’un camí que dugui a la pròpia identitat. I al ple coneixement d’un mateix.

 

Todo lo que sucedió con Miranda Huff | Javier Castillo

Editorial: Suma de letras, 2019

Sinopsi: Una parella en crisi decideix passar un cap de setmana en una cabana al bosc, però quan Ryan arriba per trobar-se amb Miranda, la porta de la cabana és oberta hi ha dos copes de vi i el bany ple de sang. Thriller psicològic de ritme vertiginós.

 

Literatura juvenil

La maleta | Núria Parera

Editorial: Babulinka Llibres, 2018

Sinopsi: Una maleta que passa de mà en mà, testimoni silenciós de vides diferents que transcorren al llarg del segle XX. Les colònies tèxtils, la revolució obrera, la guerra civil, l’exili, el feix l’amor i no la guerra, la caiguda del franquisme. I les migracions contínues que -volgudes o no-, no es detenen. Qui no té dret a omplir una maleta amb el somni d’una vida millor?

 

No Ficció

Història mundial de Catalunya | Borja de Riquer (director)

Editorial: Edicions 62, 2019

Sinopsi: Dirigida per Borja de Riquer, és una selecció de relats
significatius del nostre passat que posen èmfasi en les connexions i les influències dels catalans amb l’exterior. Una obra plena d’històries que ens parlen de la gent que ha viscut a Catalunya des de la prehistòria fins als temps contemporanis. Hi trobareu batalles, ocupacions, migracions, revoltes socials, en definitiva una història rigorosa i alhora atractiva i original.

Treeking | Damian Hall, Dave Costello, Billi Bierling i Alex Treadway

Editorial: Lunwerg Editores, 2019

El comentari: Impressionants recorreguts per senders de costa, travessies per densos boscos i selves, vistes de congostos i de glaciars, rutes per alta muntanya, llocs on només els nostres peus ens poden portar. Les millors rutes i travessies del món.

 

Novel·la negra

Mentides consentides | Hjorth & Rosenfeldt

Editorial: Columna edicions, 2018

El comentari: Fa temps que va sortir el primer llibre de la sèrie
Bergman. Un ésser brusc, arrogant i menyspreable, faldiller i prepotent, un cínic turmentat per un sentiment de culpa que corroeix. Però També és el psicòleg més brillant de Suècia i està disposat a tot per atrapar els pitjors assassins.

NOTA: Mentides Consentides és el nº 6 de la Sèrie Bergman, a
diferència d’altres la sèrie d’aquest tipus, la d’aquest psicòleg
s’ha de llegir en ordre natural, doncs a part del cas particular de
cada llibre, hi ha un entramat comú que segueix al llarg dels
diferents volums.

Literatura infantil

Contes des de la presó | Oriol Junqueras

Editorial: Ara Llibres, 2018

El comentari: Al llarg de la seva reclusió, Oriol Junqueras no ha deixat d’enviar contes als seus fills Lluc i Joana. Aquest volum recull les trenta-set històries bellament il·lustrades per una trentena d’artistes de casa nostra.

 

Cuina

La volta a Catalunya en 50 formatges | Antoni Chueca

Editorial: Larousse, 2019

El comentari: Aquest llibre pretén acostar els formatges catalans al lector amant d’aquest producte i amb curiositat per saber que hi ha al darrera. N’hi ha de madurats, frescos, de pasta tova, de pasta premsada, blaus, matons, tupins….És també una invitació a recórrer l’àmplia i diversa geografia catalana dedicada al formatge.

 

Entorn

Tornar al bosc | Josep Cot i Antoni Gimeno

Editorial: Edicions Sidillà, 2019

El comentari: Anem al bosc a passejar, a esbargir-nos, a fer esport, a explorar a caçar a buscar bolets. Els boscos són protagonistes de nombroses llegendes i històries. Però sobretot han estat una font de riquesa, a TORNAR AL BOSC parlen seixanta persones que en van viure, que van fer llenya, pega o van recollir aglans, castanyes, cireres d’arboç, que van llevar suro…

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments