Inici Actualitat La Consellera de Justíca, Ester Capella, aquest diumenge a Taradell en l’acte...

La Consellera de Justíca, Ester Capella, aquest diumenge a Taradell en l’acte electoral d’ERC per les eleccions del 28 d’abril

1
COMPARTIR

La Consellera de Justícia, Ester Capella, serà aquest diumenge a la tarda a Taradell en l’únic acte electoral que ERC Taradell farà amb motiu de les eleccions espanyoles del 28 d’abril. L’acte començarà a les 7 de la tarda al Centre cultural Costa i Font i comptarà amb la presentació de la candidata a l’alcaldia, Mercè Cabanas.

ERC es presenta als comicis del 28 d’abril amb Oriol Junqueras com a cap de llista i l’eslògan ‘Va de llibertat’.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
ERC Taradell
14 abril 2019 12:13

S’ha produït un canvi d’última hora. La Consellera Ester Capella no podrà assistir a l’acte, però comptarem amb la presència de Teresa Jordà, Consellera d’Agricultura. A les 7 de la tarda a Can Costa i Font! Més info al nostre compte de Twitter.