Inici Actualitat El TT Mont-rodon organitza el 6è Casal de Setmana de Santa de...

El TT Mont-rodon organitza el 6è Casal de Setmana de Santa de tennis taula

0
COMPARTIR
Ja estan obertes les inscripcions per participar un any més al Casal de Setmana Santa de Tennis Taula, que organitza el TT Mont-rodon i el Club Parc d’Esports Taradell. Enguany ja és la sisena edició i com sempre està preparat per totes les edats i nivells, i es farà a les tardes com ja és habitual. Es farà del 15 al 18 d’abril al gimnàs del Col·legi Les Pinediques.

En primer torn està dedicat als més joves, a la iniciació, tot fent jocs i entreteniments que ajudin a practicar millor després a la taula els cops i maneres diverses de jugar a tennis taula en una mica de condicions i de domini. Tindrà lloc de 4 a 7 de la tarda.

En el segon torn, ja més preparat per a jugadors/es més grans, es provaran nocions de tecnificació interessants. Hi ha lloc tan per adolescents, com per veterans que també volen disfrutar jugant a tennis taula. Tindrà lloc de 7 de la tarda a 9 del vespre.

Les inscripcions es poden fer al mail ttmontrodon@gmail.com o al telèfon 630503921 (a partir de les 19h). El preu és de 20 euros per a socis del Club Parc d’Esports i de 25 per als no socis.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments