Inici Actualitat Es prorroga el musical ‘Els cavallers de la taula quadrada’ amb una...

Es prorroga el musical ‘Els cavallers de la taula quadrada’ amb una funció més dissabte

0
COMPARTIR

Després de quatre sessions amb molta afluència de públic, l’Associació Canya que no és conya ha decidit prorrogar el musical ‘Els cavallers de la taula quadrada’. Per tant, tots aquells que no l’han vist, tindran l’ocasió de fer-ho aquest dissabte 13 d’abril a partir de 2/4 de 10 de la nit al Centre cultural Costa i Font.

Recordem que es tracta d’una paròdia de la llegenda artúrica, inspirada en la pel·lícula que els Monty Phyton van estrenar el 1975.

Les entrades anticipades costen 12 euros i es poden adquirir a Can Vilaró (en horari de botiga) o al 649 143 786 (Joan). El dia de la representació, una hora abans, es podran comprar al vestíbul de can Costa al preu de 14 euros.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments