Inici Actualitat Novetats literàries d’abril de 2019 a la Biblioteca de Taradell

Novetats literàries d’abril de 2019 a la Biblioteca de Taradell

0
COMPARTIR

Avui us presentem novetats literàries que han arribat a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font aquest mes d’abril de 2019. Recordem que a la web, a l’apartat on posa Biblioteca trobeu la pàgina dedicada a les novetats bibliogràfiques de cada mes. Esperem que sigui del vostre interès.

 

Novel·la

Creix un arbre a Brooklyn | Betty Smith

Badalona: L’Altra, 2018

Sinopsi: Som als anys vint i trobem la petita Francie Nolan llegint a l’escala d’incendis de casa seva, a l’ombra d’un arbre salvatge. A partir d’aquí, anirem descobrint les peculiaritats i extravagàncies de la seva família, immigrants alemanys i seguirem la jove Francie mentre va creixent exigint de la vida alguna cosa més que una existència mediocre..

 

Jo, Júlia | Santiago Posteguillo

Barcelona: Planeta, 2018

Sinopsi: 92 DC. Diversos homes lluiten per un Imperi, però Júlia, filla de reis, mare de cèsars i esposa d’emperador, pensa en alguna cosa més gran: una dinastia. Roma està sota el control de Còmodo, un emperador boig. El Senat es conjura per acabar amb el tirà i els governadors militars més poderosos podrien fer un Cop d’Estat.

 

Sabotaje | Arturo Pérez-Reverte

Barcelona: Alfaguara, 2018

Sinopsi: Mayo de 1937. La Guerra Civil continua sangrant també lluny dels camps de batalla. Una doble missió porta a Lorenzo Falcó fins a París amb l’objectiu d’intentar, de qualsevol forma possible, que el Guernica que està pintant Pablo Picasso no arribi mai a l’Exposició Universal.

 

Tu no matarás | Julia Navarro

Barcelona: Plaza & Janés, 2018

Sinopsi: Narració de l’amistat entre Fernando, un jove editor fill d’un republicà represaliat, Catalina i Eulogio que decideixen fugir d’una Espanya enmig de la Guerra Civil escapant de les seves pròpies circumstàncies. Durant el seu exili recorreran escenaris com l’Alexandria de la Segona Guerra Mundial, el París ocupat, Lisboa, Praga, Boston o Santiago de Xile.

 

Els camins de la llum | Coia Valls

Barcelona: Rosa dels Vents, 2018

Sinopsi: Aquesta és la historia d’una revolució, protagonitzada per un nen, portada a terme des de l’anonimat, sense més armes que un punxó. El petit d’una família de basters, els Braille, té un accident que li farà perdre la vista gradualment. La tenacitat dels qui l’envolten, i la seva pròpia, aconsegueixen teixir un camí d’aventura i descobertes que anirà molt més enllà del que ens atreviríem a somiar.

La solitud d’una bruixa | James Nicol

Barcelona: La Galera, 2018

Sinopsi: L’Arianwyn per fi ha aconseguit graduar-se i torna al remot poble de Lull com la nova bruixa oficial. Però la felicitat no dura gaire. La màgia negra està fent que les criatures màgiques fugin del Gran Bosc per refugiar-se al poble, i els seus habitants no estan disposats a acollir-los.

 

Traición | Walter Mosley

Barcelona: RBA, 2018

Sinopsi: Tretze anys enrere Joe King Oliver era un honest agent de polícia de Nova York amb una única debilitat: les dones. Inconscient de que tenia poderosos enemics en el Cos, va ser una víctima d’una trama que el va portar a la presó durant una temporada.

 

Finals que mereixen una història: el que vam perdre al fon renaixerà a les cendres | Albert Espinosa

Barcelona: Rosa dels Vents, 2018

Sinopsi: Relats per somiar despert i curar l’ànima adormida «Soc un enamorat dels relats, les històries petites de tres a vuit pàgines, que et fan pensar, riure, plorar o emocionar-te. Un bon relat et pot alegrar un mal dia perquè les històries petites de vegades resumeixen un sentiment gran que tenim dins i es converteixen en la millor medecina».

Els àngels em miren | Marc Pastor

Barcelona: Ara Llibres, 2019

Sinopsi: Dues noies joves sense aparent connexió són localitzades mortes en el que sembla un assassinat ritual: capiculades, amb la llengua arrencada i amb idèntic tatuatge a l’esquena. Unes ales petites als clatells. Els Mossos d’Esquadra, enmig d’una situació política convulsa, engegaran una complicada investigació. Els pocs sospitosos que aconsegueixen identificar són també víctimes d’unes ànsies de revenja que semblen no tenir aturador. Marc Pastor torna a la novel·la negra amb una obra urbana, elèctrica i addictiva que trenca cànons i que ens presenta un protagonista poderós: el caporal Abraham Corvo. Mulat d’ascendència guineana, és perspicaç i intuïtiu i reuneix totes les qualitats que se li atribueixen a un bon detectiu… i alguna altra arma secreta: dins seu batega una pulsió obscura.

El fill de l’italià| Rafel Nadal

El Papiol: Columna, 2019

Sinopsi: El fill de l’italià és un viatge a la recerca de la pròpia identitat i la història extraordinària d’un amor prohibit en plena postguerra. En Mateu creix en una família trencada que no se sent seva. Des de petit lluita per deixar enrere els crits, les baralles i la misèria de la Mina, la casa més pobra de Caldes de Malavella. Aviat descobreix que els seus orígens s’amaguen darrere d’un secret del qual ningú parla: el poble està marcat per l’odissea d’un miler de joves mariners italians que s’hi van refugiar en plena Segona Guerra Mundial. Són els supervivents de l’enfonsament del cuirassat Roma, bombardejat pels alemanys el 9 de setembre de 1943. Seixanta anys després, en Mateu decideix buscar el seu pare.

Sakura | Matilde Asensi

Madrid: La Esfera de los Libros, 2018

Sinopsi: L’any 1990 el retrat del Doctor Gachet de Van Gogh va ser subhastat a Christie’s per la xifra rècord de 82,5 milions de dòlars. La va comprar l’empresari japonès Ryoei Saito. Enfadat amb el govern del seu país pels impostos que li reclamaven pel quadre, Saito va anunciar en una roda de premsa mundial que el quadre desapareixeria amb ell. Des de la seva mort, l’any 1996, ningú ha sabut res de l’obra.

Los 100: sobrevivirás a lo desconocido | Kass Morgan

Madrid: Alfaguara, 2014

Sinopsi: Després d’una Guerra Nuclear que ha destruït la civilització, l’humanitat ha sobreviscut durant tres generacions en naus especials que orbiten molt per damunt de l’atmosfera tòxica de la Terra. Ningú sap quan, o inclús si el planeta serà habitable de nou. Cent delinqüents juvenils són enviats a una perillosa missió: comprovar les condicions de la Terra.

La ciutat del foc | Kate Mosse

Barcelona: Columna, 2019

Sinopsi: La jove catòlica Minou Joubert rep a la llibreria del seu pare una carta anònima segellada amb l’emblema d’una poderosa família. Només cinc paraules: Ella sap que estàs viva. Abans que Minou pugui desxifrar el misteriós missatge, el destí li farà conèixer el valent Piet Reydon, un jove convers posseïdor d’una relíquia d’un valor incalculable que canviarà els seus destins per sempre.

El fibló | Sílvia Soler

Barcelona: Columna, 2019

Sinopsi: Era possible que aquella casa, a la qual havíem anat a parar els meus germans i jo arrossegant l’ànima i que havíem trobat tan deteriorada, com un espectre del que un dia havia estat… era possible que guardés l’ànima de les coses bones del passat que s’esborrava, l’essència dels anys lluminosos, que ens connectés amb un batec latent que encara érem a temps de recuperar?.

Todo lo que sucedió con Miranda Huff | Javier Castillo

Barcelona: Suma de Letras, 2019

Sinopsi: Un cap de setmana en una cabanya en el bosc. Un matrimoni en crisis. Una misteriosa desaparició. Què li ha passat a Mirnada Huff?.

 

 

El tatuador d’Auschwitz | Heather Morris

Barcelona: Ara Llibres, 2019

Sinopsi: 1942, Lale Sokolov, un jueu eslovac de vint-i-tres anys, és traslladat al camp d’extermini d’Auschwitz-Birkenau. Els oficials de les SS pensen que el seu do de llengües és indicat per a la feina de tatuar als presos el número que els prendrà la identitat. Uns quants mesos després del seu trasllat, Lale consola una noia tremolosa abans de tatuar-li el 34902 al braç. Cap número li traurà del cap el seu nom: Gita.

Podeu trobar més llibres al catàleg següent:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments