Inici Actualitat La Volta a Catalunya passa per primera vegada pel centre de Taradell

La Volta a Catalunya passa per primera vegada pel centre de Taradell

0
COMPARTIR

L’edició 99 de la Volta Ciclista a Catalunya ha transcorregut pel centre de Taradell aquest dilluns. En la primera etapa de la competició, els ciclistes han rodat al migdia pels carrers més cèntrics del poble.

En concret, els participants han passat per la carretera de Viladrau, el carrer de la Font, el passeig Domènec Sert, la carretera de Montrodon, l’Avinguda Mossèn Cinto Verdaguer i la Carretera de Balenyà. Això ha obligat a fer talls puntuals de trànsit als accessos.

Pel que fa a la Volta, el primer guanyador d’aquesta edició 2019 en l’etapa que tenia sortida i arribada a Calella ha estat el belga Thomas De Gendt.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments