Inici Actualitat Derrota per la mínima del TT Mont-rodon davant del Sant Quirze Safaja

Derrota per la mínima del TT Mont-rodon davant del Sant Quirze Safaja

0
COMPARTIR

Derrota ajustada en el darrer partit de la segona fase de la Lliga Intercomarcal del TT Mont-rodon d’aquesta temporada per 4 a 3 a la pista del CTT Sant Quirze Safaja. Només el jugador de l’equip taradellenc Rafel Montenegro va poder guanyar els seus dos partits, i juntament amb en Jaume, van també guanyar el partit de dobles. Van jugar: Rafel Montenegro (2,5) Jaume Cunill (0,5) i Guillem Riera (0).

El TT Mont-rodon queda en la vuitena posició final abans de la disputa de la jornada final de la Lliga TTI que es farà el dissabte dia 30 de març al pavelló de Sant Vicenç de Torelló. L’equip taradellenc lluitarà en la disputa de la 5a a la 8a posició final.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments