Inici Actualitat Canya que no és conya estrenarà el 30 de març el musical...

Canya que no és conya estrenarà el 30 de març el musical ‘Els cavallers de la taula quadrada’

0
COMPARTIR

L’Associació Canya que no és conya presenta un nou musical a partir del 30 de març. Després de representar el clàssic Cyrano de Bergerac el 2016, el grup teatral torna a l’escenari, de nou, amb un musical. Es tracta de ‘Els cavallers de la taula quadrada’, basat en la pel·lícula que els Monty Python van estrenar l’any 1975 com a paròdia de la llegenda artúrica.

El muntatge compta amb la participació de 25 actors i actrius que canten i ballen dalt de l’escenari en un espectacle a l’estil de Broadway. L’humor absurd no hi faltarà. L’estrena és el dissabte 30 de març al Centre cultural Costa i Font a 2/4 de 10 de la nit. Les altres posades en escena són: diumenge 31 de març (18h), dissabte 6 d’abril (21:30h) i diumenge 7 d’abril (18h).

Les entrades anticipades costen 12 euros i es poden adquirir a Can Vilaró (en horari de botiga) o al 649 143 786 (Joan). El dia de la representació, una hora abans, es podran comprar al vestíbul de can Costa al preu de 14 euros.

Anteriorment, Canya que no és conya ja va posar en escena altres musicals. El 2014 va ser el torn per ‘El Foc de la Misèria’ i el 2012 ‘Set de venjança’.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments