Inici Actualitat Lleuger descens de l’atur a Taradell durant el mes de febrer de...

Lleuger descens de l’atur a Taradell durant el mes de febrer de 2019

0
COMPARTIR

Petit descens de la taxa d’atur a Taradell durant el mes de febrer de 2019. Segons dades del departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, el febrer de 2019 ha registrat un total de 222 persones sense feina. És a dir, dues persones menys en comparació amb el mes de gener. Fa un any, a Taradell hi havia 249 taradellencs en situació d’atur.

Pel que fa a Osona, la xifra d’atur també ha baixat amb un total de 20 persones. Aquest mes de febrer es va tancar amb 7.514 osonencs sense feina. És a dir, 81 persones menys que al mes de desembre. Fa un any n’hi havia 7.800.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments