Inici Actualitat Lluís Verdaguer no es presentarà a la reelecció com a alcalde de...

Lluís Verdaguer no es presentarà a la reelecció com a alcalde de Taradell

2
COMPARTIR

L’actual alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, deixarà el càrrec i no es presentarà a les eleccions municipals del 26 de maig com a cap de llista Junts per Taradell. Verdaguer ha decidit no optar a la reelecció, després de 12 anys al capdavant del consistori taradellenc.

La decisió serà comunicada aquest dillluns en l’assemblea que farà el PDeCAT Taradell. Segons ha explicat Lluís Verdaguer a Taradell.com, la decisió ha estat molt meditada, tot i que reconeix que li ha costat per la implicació que ha tingut durant tots aquests anys. Recordem que Lluís Verdaguer ha governat durant tres mandats des del 2007, i que anteriorment va ser regidor durant quatre anys més amb Josep Munmany com a alcalde. En les últimes eleccions municipals va revalidar la majoria absoluta de CiU amb un total de 8 regidors (dos més que el 2011), tot i que a mig mandat es va fer un pacte per governar conjuntament amb ERC i SI.

L’executiva del PDeCAT té previst anunciar el nou candidat i llista en el termini d’uns 15 dies. Taradell, per tant, tindrà dos candidats novells a les properes eleccions municipals, ja que ERC també ha renovat candidat amb la Mercè Cabanas.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Indignat
Indignat
1 març 2019 10:53

Interesant notícia. És bo pel Poble aquesta notícia. A veure si el nou alcalde, la Mercè o l’incògnit del pedecat, aposta per coses importants pel poble no com el senyor Verdaguer que si parcs de les olors, una persona dedicada només a això es de riure, i ja veurem l’èxit que té, la famosa cabanya de la Roca un dineral invertit i allá está tancat, per no parlar de l’Inspiring quin desastre i quin dineral malgastat. I l’EAS que ningú diu res una butxaca foradada es perden diners cada any i no pasa res, el poble content i els d’ERC… Llegeix més »

Fàtima Izquierdo Roma
Fàtima Izquierdo Roma
11 març 2019 18:21
Reply to  Indignat

Indignat, pots dir el teu nom? Crec que si s’ha de fer crítica constructiva no hi ha problema, sabent o no el nom es pot aprofitar. Però hi ha coses que generalitzes i voldriem saber les fonts com a mínim. D’altra manera és molt fàcil criticar des de l’anonimat i encara mes generalitzant. És molt normal que aquell que serveix el poble, si deixa la feina encara més, tingui un sou. O prefereixes els que cobren sobres de comptabilitat B?