Inici Actualitat El CP Taradell perd a la pista del CP Manlleu en el...

El CP Taradell perd a la pista del CP Manlleu en el derbi osonenc de l’Ok Lliga Plata

0
COMPARTIR

El CP Taradell va perdre aquest divendres a la nit a la pista del CP Manlleu, en partit avançat de la setzena jornada de l’Ok Lliga Plata. Els taradellencs van caure per 4 gols a 2.

El partit va ser molt disputat i al primer temps el marcador no es va moure. Els manlleuencs van encarrilar el partit als 8 minuts de la segona part amb l’1 a 0. Dos minuts més tard va arribar el 2 a 0. Després d’un temps mort, el Taradell va entrar al partit gràcies al gol d’Albert Benito. Però quatre minuts més tard, el CP Manlleu va tornar a ampliar diferències amb el 3 a 1.

L’emoció va tornar a falta de cinc minuts quan Marçal Casadevall va fer el 3 a 2. El CP Taradell va apretar fins al final per buscar l’empat, però a falta de mig minut i després de dues targetes blaves a Albert Benito i Marc Soler, els manlleuencs van fer el definitiu 4 a 2. La derrota deixa el Taradell encara segon, però veu com el CP Manlleu l’empata a punts.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments