Inici Actualitat El CP Taradell goleja el Raspeig i es consolida en el segon...

El CP Taradell goleja el Raspeig i es consolida en el segon lloc de l’Ok Lliga Plata

0
COMPARTIR

Contundent victòria del Club Patí Taradell aquest dissabte al vespre a la pista del Raspeig, penúltim classificat a l’Ok Lliga Plata. Els taradellencs no van acusar l’eliminació a la Copa de la Princesa i van golejar per 1 a 8.

Aquest triomf permet als taradellencs consolidar-se en solitari en el segon lloc de la classificació que donaria l’ascens a l’Ok Lliga Or. A més, retallen diferències respecte al líder, el Mataró, que aquesta jornada ha perdut.

Pel que fa al partit, el Taradell va començar manant als primers minuts amb un gol d’Edu Genís. Però, poc després els locals van empatar de penal. Va ser un miratge, perquè la igualtat es va desfer poc abans del descans. Dos penals quasi consecutius transformats per Dani Rodríguez van posar l’1 a 3 al descans.

Només començar el segon temps, Dani Rodríguez va encarrilar el partit amb el quart gol taradellenc. Als 10 minuts Marçal Casadevall feia l’1 a 5 i després d’una blava als locals Dani Rodríguez va fer l’1 a 6. Mig minut més tard, Xevi Soler feia l’1 a 7. I sense temps per respirar el mateix jugador va fer el definitiu 1 a 8.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments