Inici Actualitat L’ANC Taradell i ERC Taradell presenten divendres l’acte en format audiovisual per...

L’ANC Taradell i ERC Taradell presenten divendres l’acte en format audiovisual per denunciar la justícia espanyola

0
COMPARTIR

Aquest divendres l’Assemblea Taradell i la secció local d’ERC Taradell oferiran l’audiovisual “A presó” realitzat per La Garriga Secreta, el qual pretén ser una reflexió i una crítica sobre la judicatura espanyola, la reclusió i els presos polítics catalans. L’audiovisual “A presó” està confeccionat a partir de les fotografies de Ramon Ferrandis a la presó Model de Barcelona un cop tancada.

Aquest acte s’havia de celebrar l’1 de febrer però es va ajornar a causa de les concentracions en suport als presos polítics. Per tant, tindrà lloc aquest divendres a 2/4 de 9 del vespre. A la sala del mig del Centre Cultural Can Costa i Font, la historiadora de Taradell Míriam Martínez explicarà breument com va ser l’entrada de les tropes franquistes al poble, aprofitant que l’endemà farà 80 anys d’aquell tràgic dia.

Seguidament, l’advocat i historiador Joan Garriga reflexionarà sobre el contingut de l’audiovisual, acompanyat d’una lectura de poemes a càrrec d’Antoni Pardo. Es comptarà també amb la presència de familiars dels presos polítics.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments