Inici Actualitat Diumenge comença la 18a edició de la Mostra de teatre de Taradell

Diumenge comença la 18a edició de la Mostra de teatre de Taradell

0
COMPARTIR

Aquest diumenge s’inicia la Mostra de Teatre amb Cafè de Taradell, que arriba a la 18a edició. Durant quatre diumenges a la tarda del mes de febrer es podran veure quatre propostes de teatre amateur.

El preu de l’entrada (5 euros) inclou una consumició al Bar durant la mitja part de les obres.

Enguany, hi haurà quatre propostes, que començaran aquest diumenge amb el Grup de Teatre de Santa Eugènia de Berga. Posarà en escena l’obra ‘Un cuc, un pito, un lio. Parlem de sexe?’, un espectacle d’embolics amb molt d’humor.

El diumenge 10 de febrer el Grup Teatre Atlàntida de Folgueroles representarà l’obra ‘Mans quietes’, mentre que el 17 de febrer el grup 7deKàmping de Taradell posarà en escena ‘Gigoló exprés’. La Mostra es tancarà amb la proposta de Gottic Teatre de Taradell que representarà l’obra ‘Indignats’, adaptació lliure de l’obra ‘Infàmia’ de Pere Riera.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments