Inici Actualitat Les telefonistes de Taradell participen al programa ‘Islàndia’ de Rac1

Les telefonistes de Taradell participen al programa ‘Islàndia’ de Rac1

0
COMPARTIR
Foto: Islàndia de Rac1

Les protagonistes del documental que el Grup de Recerca Local de Taradell va presentar per Sant Sebastià, ‘Les telefonistes de Taradell‘, van participar aquest dimarts al vespre al programa Islàndia de Rac1, presentat per Albert Om.

Fina Pou, Dolors Casademunt Pujol, Margarita Casademunt, Dolors Casademunt Castells, Maria Pasqual, Teia Vilardell, Anna Riera, Isabel Clot, Maria Rosa Soler, Assumpta Esquís, Rosa Crusellas i Araceli Garcia són les telefonistes que entre el 1957 i el 1978 hi havia a Taradell.

Allà van tornar a reviure moltes anècdotes com a treballadores del servei de Telèfons de Taradell que va funcionar des de 1957 fins a 1978. Aquí podeu tornar a escoltar l’entrevista al programa Islàndia. També podeu veure el documental del Grup de Recerca Local de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments