Inici Actualitat Un centenar de persones participen a la 3a ruta guiada per descobrir...

Un centenar de persones participen a la 3a ruta guiada per descobrir el patrimoni de Taradell

0
COMPARTIR

Prop d’un centenar de persones van participar aquest diumenge al matí a la tercera edició de la ruta guiada ‘Descobrir el patrimoni de Taradell’. La proposta va permetre descobrir moltes cases històriques del centre de Taradell dels segles XVI i XVII.

A partir de les 10 del matí els participatns es van trobar a La Plaça. Allà van descobrir que can Tuneu va ser una de les primeres cases que van originar el nucli taradellenc. A partir d’allà van anar cap al carrer Quintana i al carrer Sant Sebastià, descobrint la història de can Canyol. També van passar per la Plaça de Santa Llúcia on es van explicar les característiques de can Mirambell i van anar baixant per conèixer la història de moltes cases històriques.

La iniciativa va acabar a el Mas El Reig, un dels masos amb més història de Taradell, que els participants van poder visitar i on van guadir d’un vermut popular.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments