Inici Actualitat Presentació del llibre ‘Robots, tòtils i cacanòries’ dedicat als presos aquest divendres...

Presentació del llibre ‘Robots, tòtils i cacanòries’ dedicat als presos aquest divendres a Taradell

0
COMPARTIR

El Centre cultural Costa i Font de Taradell acollirà aquest divendres a les 8 del vespre la presentació del llibre ‘Robots, tòtils i cacanòries‘ d’Esther Pujadas i Nan Orriols. Es tracta d’un llibre dedicat als presos i exiliats polítics catalans.

El volum, sota el segell editorial d’EP (Serveis d’Assessorament Lingüístic) s’entén com un dietari dels últims mesos amb diverses reflexions polítiques. La idea de publicar el llibre neix de la visita que va fer Nan Orriols a Jordi Turull on en un text explica la mala impressió que va tenir del règim penitencari i del fracàs de la justícia. E llibre recull els articles d’El serpent, de Nan Orriols que han estat publicats al Diari deManlleu (novembre2016-setembre2018) i al blog laresistencia.cat (febrer2017-setembre2018) i les Curiositats lingüístiques, d’Esther Pujadas, publicades al Diari de Manlleu (març 2017-setembre 2018) i al blog laresistencia.cat (maig 2017 -setembre 2018).

La presentació anirà a càrrec de l’artista Toni Casassas. Una part de les vendes anirà a parar als presos i els exiliats. L’acte començarà amb la interpretació del Cant dels Ocells, que en lloc de fer-se davant l’ajuntament es farà abans d’aquest acte.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments