Inici Actualitat La taradellenca Roser Bosch celebra els 100 anys de vida

La taradellenca Roser Bosch celebra els 100 anys de vida

0
COMPARTIR

La taradellenca Roser Bosch Isern va complir aquest dissabte 100 anys de vida. Ho va fer en un acte a la residència Vilademany d’on n’és usuària.

Com és habitual en les persones que compleixen el centenari de vida, va rebre la medalla commemorativa de la Generalitat de Catalunya per haver complert 100 anys. Es tracta d’una medalla commemorativa personalitzada, gravada amb el nom de la persona i l’any de celebració del seu centenari. Com que era dia de cavalcada de Reis, la medalla li va lliurar el Rei Melcior durant la visita que Ses Majestats van fer als usuaris de la residència. També se li va lliurar un ram de flors de mans de la regidora de Benestar Social, Araceli Garcia, i l’alcalde, Lluís Verdaguer, va llegir-li la carta honorífica de la Generalitat de Catalunya.

Actualment, Taradell té quatre persones centenàries. A banda de Roser Bosch, hi ha en Jaume Caralt que el 2014 va complir 100 anys i és el taradellenc més vell. També hi ha l’Isabel Gonzàlez, que el maig de 2016 va fer-se centenària, i Lluís Reig que els va complir l’octubre de 2017.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments