Inici Actualitat La cavalcada de Reis Mags 2019 de Taradell llueix amb novetats i...

La cavalcada de Reis Mags 2019 de Taradell llueix amb novetats i un Rei Baltasar de veritat

0
COMPARTIR

Taradell va fer una gran rebuda aquest dissabte al vespre als tres Reis Mags d’Orient. Amb el fum i la llum de les atxes de barballó, Ses Majestats van visitar el municipi. Ho van fer com és habitual, entrant pel carrer de la Font i fent la tradicional ofrena al nen Jesús a l’església Sant Genís.

A banda de les tres carrosses del Reis Melcior, Gaspar i Baltasar, també obria la cavalcada la carrossa de l’estrella i n’hi havia una altre ple de regals i una de més petita amb carbó.

La cavalcada va seguir pel centre del poble i es va parar a l’Ajuntament de Taradell per saludar des del balcó a tots els vilatans. Com a novetat, aquest any els regals als més petits no es donaven des de cada una de les tres carrosses, sinó des de la Plaça de les Eres amb tres trons reials. Els més petits podien recollir el regal de mans del Rei corresponent segons l’edat o de mans dels patges. Una novetat que va fer més lluïda l’arribada dels Reis Mags.

També cal destacar que Taradell es va sumar a la campanya de Volem Acollir que fomentava que el Rei Baltasar no fos un rei pintat. Ell va ser qui va fer el discurs des del balcó de l’Ajuntament als més petits.

Clicant a la imatge inferior podreu veure més fotografies de la cavalcada de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments