Inici Actualitat Tercera edició del concurs d’instagram sobre la rebuda dels Reis amb atxa...

Tercera edició del concurs d’instagram sobre la rebuda dels Reis amb atxa de barballó

0
COMPARTIR

Per tercer any consecutiu es farà el concurs d’instagram centrat en les atxes de barballó de Taradell. El Grup de Recerca Local de Taradell, l’Ajuntament de Taradell i la Biblioteca de Taradell organitzen aquest concurs que pretén fomentar la rebuda amb atxes de barballó als Reis d’Orient.

El concurs d’instagram està obert a tothom i premiarà la millor foto i la més original. És obligatori que les atxes de barballó siguin presents a la foto. També cal etiquetar les fotografies penjades a instagram amb les etiquetes #jovaigambatxadebarballó i #ReisTaradell19. Les fotos hauran d’estar penjades entre els 5 i 8 de gener.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments