Inici Actualitat Taradell tanca el 2018 amb una pujada d’atur al mes de desembre

Taradell tanca el 2018 amb una pujada d’atur al mes de desembre

0
COMPARTIR

Final d’any amb augment de l’atur a Taradell. Segons dades del departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, el desembre de 2018 ha registrat un total de 235 persones sense feina. Aquesta xifra és superior a la del novembre amb un augment de 6 persones. Fa un any, a Taradell hi havia 255 taradellencs en situació d’atur.

Pel que fa a Osona, la xifra d’atur, en canvi, ha baixat mínimament. Aquest mes de desembre passat es va tancar amb 7.615 osonencs sense feina. És a dir, 11 persones menys que al mes de novembre. Fa un any n’hi havia 7.967.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments