Inici Actualitat 149 participants a la 9a Sant Silvestre de Taradell 2018

149 participants a la 9a Sant Silvestre de Taradell 2018

0
COMPARTIR

La popular Sant Silvestre taradellenca, organitzada pel Centre Excursionista Taradell i el CET Enclusa, va posar el punt i final aquest dilluns al 2018. Un total de 149 persones, amb molts participants infantils, van participar a la cursa fins al cim de l’Enclusa amb uns 8 quilòmetres de recorregut.

La prova no era competitiva i proposa als participants que hi participin disfressats. El punt de trobada és la Plaça de les Eres. El premi a la millor disfresssa va ser per a un grup que representava un trineu estirat per uns rens, format pels manlleuencs Héctor Quintana, Marc Riera, Juli Nardi, Jèssica Tauste i Noèlia Sánchez. A l’arribada tots els participants podien menjar coca.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments