Inici Actualitat El Xocolater de Taradell torna a posar a la venda uns postres...

El Xocolater de Taradell torna a posar a la venda uns postres solidaris amb els presos polítics

0
COMPARTIR

Després de la iniciativa de l’any passat, el Xocolater de Taradell torna a posar a la venda uns postres solidaris amb els presos polítics catalans (Jordi Sánchez, Jordi Cuixart, Oriol Junqueras, Joaquim Forn, Dolors Bassa, Carme Forcadell, Jordi Turull i Josep Rull). Es tracta d’un tiramisú amb neula i torró, els postres que els serviran la nit del 31 de desembre als centres penitenciaris de Puig de les Basses, Mas d’Enric i Lledoners.

La iniciativa, que serveix per recordar que no podran compartir aquestes festes amb les seves famílies, compta amb el vist-i-plau de les famílies dels presos i el preu és de 5 euros per pack. Els diners recollits de la seva venda es destinaran integrament a la caixa de resistència de l’ANC i Òmnium.

Els postres solidaris es podran comprar aquest 31 de desembre a la botiga d’El Xocolater. En total ha elaborat 600 unitats.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments