Inici Actualitat L’Orquestra de Cambra Terrassa 48 oferirà el concert d’Any Nou a Taradell

L’Orquestra de Cambra Terrassa 48 oferirà el concert d’Any Nou a Taradell

0
COMPARTIR

El pròxim 1 de gener, la Regidoria de Cultura organitza per tercer any consecutiu el Concert d’Any Nou a Taradell. Enguany anirà a càrrec de l’Orquestra de Cambra Terrassa 48 i es celebrarà el dia 1 de gener a les 7 de la tarda el Centre Cultural Costa i Font. L’entrada serà gratuïta.

L’Orquestra de Cambra Terrassa 48 és una formació estable especialitzada en el repertori escrit per a cordes. Fundada en la seva forma i filosofia actuals l’any 2000, el conjunt ha donat un gran impuls i difusió a la música per a formació d’orquestra de cordes amb uns programes que combinen una gran investigació i proximitat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments