Inici Actualitat Dissabte arriba l’edició 2018 de la Quina de la UD Taradell

Dissabte arriba l’edició 2018 de la Quina de la UD Taradell

0
COMPARTIR

Com és tradició en aquestes dates, la Unió Deportiva Taradell organitza la Quina de Nadal. Aquest any tindrà lloc aquest dissabte a partir de 2/4 de 10 de la nit al Centre cultural Costa i Font.

Està previst que hi hagi un total de 21 jugades, durant les quals, en funció de si s’ha de fer línia o cartró ple, es podran aconseguir un televisor, una Playstation, sopars, lots de productes, entrades per veure el Girona-Espanyol o per veure el FC Barcelona o, fins i tot, un cap de setmana per a dues persones. També hi haurà algun regal sorpresa i les tradicionals jugades Antiquina, en les quals guanya qui no tingui cap dels números que s’hagin cantat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments