Inici Actualitat La tómbola de Taradell contra el càncer de Santa Llúcia recapta 6.600...

La tómbola de Taradell contra el càncer de Santa Llúcia recapta 6.600 euros

1
COMPARTIR

La popular i tradicional tómbola que organitza Taradell contra el càncer cada any durant la Fira de Santa Llúcia va recaptar aquest diumenge un total de 6.600 euros. D’aquests diners, 3.300 aniran destinats a la Marató de TV3 que enguany estava dedicada precisament a la lluita contra aquesta malaltia, i la resta de 3.300 a Osona contra el càncer (a qui cada any es destina la recaptació íntegra).

La tómbola cada any consisteix en pagar 5 euros i triar un dels moltíssims sobres que tenen premi. A dins hi ha un número que té adjudicat un obsequi que prové de donacions d’empreses, comerços i particulars.

COMPARTIR

1
Deixa un comentari

avatar
1 Fils de comentarirs
0 Respostes
0 Seguidors
 
Comentari més actiu
Missatge més comentat
1 Autors
Yose Autors recents
  Subscriu-te  
més nou més antic més votat
Notifica
Yose
Convidat
Yose

Molt contenta i agraïda per la solidaritat de Taradell. Sou Grans!!!!