Inici Actualitat Tastet de Gospel recull 368 euros en el concert solidari a la...

Tastet de Gospel recull 368 euros en el concert solidari a la residència Vilademany

0
COMPARTIR

La residència Vilademany va acollir aquest diumenge a la tarda un concert solidari per recollir diners per la Marató de TV3. La formació taradellenca Tastet de Gospel va ser l’encarregada de l’actuació. Sota el títol ‘Respira Gospel’, el concert va fer les delícies dels residents i familiars que van assistir-hi.

Tots els presents podien fer donatius per la Marató de TV3 2018 que estava dedicada a la lluita contra el càncer. Hi havia una guardiola a l’entrada i va recollir 368,50 euros.

Tots aquests diners van sumant a la quantitat que van recollint tots els actes que s’integren dins la plataforma ‘Taradell amb la Marató’. A dia d’avui entre tots els actes s’han recollit més de 8.800 euros.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments